جلسه 27 : نقش کاربران در وردپرس و سطح های دسترسی

نقش کاربران در وردپرس و سطح های دسترسی

نقش کاربران در وردپرس و سطح های دسترسی :

قبل از هر چیزی شما برای اینکه کاربر های جدید در سایت خودتان ایجاد کنید باید از سطح دسترسی آن ها مطلع باشید و اینکه چطور می توانید با وردپرس سطح های دسترسی را مشخص کنید آموزش ببینید ما در این آموزش به شما سطح های دسترسی که توسط وردپرس برای شما ایجاد می شود را آموزش داده ایم و شما بدون شک می توانید از سطح های دسترسی خود مطلع شوید و با بخش های سطح دسترسی وردپرس خودتان کار کنید و در قسمت زیر شما را به ویدیو آموزشی این بخش دعوت می کنیم.

آموزش معرفی نقش های کاربران در وردپرس :

سطح های دسترسی کاربران در وردپرس :

نقش کاربران در وردپرس و سطح های دسترسی
نقش کاربران در وردپرس و سطح های دسترسی

شما اول از همه باید ویدیو بالا را ببینید زیرا در ویدیو اطلاعات بیشتری در این مورد به شما گفته شده است و این اطلاعات می تواند برای شما مفید باشد و در ادامه اگر که چیزی در این باره متوجه نشدید 😮 ادامه مطلب را بخوانید تا بیشتر یا بهتر از قبل متوجه این بخش شوید با این که در ویدیو به صورت مختصر توضیح داده شده است شما زمانی که می خواهید یک یوزر یا اکانت جدید در وردپرس خود بسازید باید وارد بخش کاربران و زیر مجموعه آن افزودن کاربران تازه کلیک کنید و یک صفحه مانند تصویر بالا بر خورد می کنید.

سطح دسترسی های کاربران در کجا قرار دارد :

نقش های کاربران در وردپرس
نقش های کاربران در وردپرس

خب این اصل موضوع می باشد ، زمانی که شما می خواهید یک یوزر یا یک اکانت کاربری جدید در وردپرس خود بسازید همان طور که گفته شد باید وارد بخش کاربران شوید و زیر مجموعه بخش کاربران یعنی افزودن کاربر تازه کلیک کنید و یک صفحه جدید برای شما باز می شود که در آن می توانید یک یوزر یا یک کاربر جدید برای سایت خود بسازید و شما در این صفحه یک بخش به نام نقش می بینید که در آن چند سطح دسترسی معرفی شده است که این ها توسط خود وردپرس ایجاد شده اند و ما این سطح دسترسی ها را به شما آموزش می دهیم.

در وردپرس به صورت خودکار پنج نوع دسترسی بیشتر وجود ندارد که یک به یک به صورت مختصر به شما آموزش داده می شود :

مشترک :

این دسترسی بیشتر برای افرادی استفاده می شود که نیازی ندارند تا مطلب بنویسند و یا مطلبی انتشار دهد و فقط می تواند وارد سایت یا پنل شود و اطلاعات کاربری خود را مدیریت و ویرایش کند.

مشارکت کننده :

این سطح دسترسی فقط می تواند مطلب بنویسد و پست های که خود نوشته است را ویرایش کند و این سطح دسترسی نمی تواند مطلب های خود را انتشار دهد و نمی تواند یک دسته ایجاد کنند که به صورت عادی نمایش داده شود.

نویسنده :

این سطح دسترسی فقط به نویسنده های سایت داده می شود ، یعنی فقط می توانند پست بنویسند و پست های خود را مدیریت کنند و آن ها را حذف کنند یا انتشار دهد و در دسترس عموم و افراد قرار دهد و این دسترسی نمی توانند دسته بندی جدید ایجاد کنند.

ویرایشگر :

این سطح دسترسی می تواند کنترل کاملی بر روی محتوا سایت داشته باشند ، یعنی مطلب های خود را مدیریت کنند و مطالب های افرادی که در سایت شما فعالیت می کنند هم مدیریت و ویرایش کنند و یا پست و مطلب های کاربران را حذف کند و یا به نظرات سایت جواب دهد

مدیر کل :

زمانی که شما یک سایت را تازه راه اندازی می کنید اولین یوزر یا اولین اکانت ساخته شده مدیر است که این نقش که از اسم آن هم مشخص می باشد می تواند هر شخصی که این اکانت را در دسترسی دارد تمامی سایت از بخش پیشخوان سایت گرفته تا بخش تنظیمات وردپرس سایت را به صورت لحظه ای مدیریت کند ، یعنی پست بنویسد ، یا هر کار دیگری که می خواهد را روی سایت اعمال کند.

به همین راحتی می توانید شما با بخش کاربران سایت خود ، تعیین دسترسی کنید.

موفق و پیروز باشید.

مهران حسینی راد وب‌سایت
من مهران حسینی راد هستم ! از سال 94 در زمینه طراحی سایت با وردپرس در حال فعالیت هستم و با تیم های محبوب زیاد فعالیت داشته ام تا اینکه تصمیم گرفتم میهن آکادمی راه اندازی کنم و تجربه این 9 سال فعالیتم را با شما به اشتراک بگذارم

دیدگاهتان را بنویسید