جلسه 11: آموزش پیکربندی تنظیمات سایت وردپرس

آموزش پیکربندی تنظیمات سایت وردپرس

پیکربندی تنظیمات سایت وردپرس :

همانگونه که اطلاع دارید در آموزش قبل میهن آکادمی ما به شما آموزش کار با پنل مدیریت وردپرس را به شما توضیح داده ایم همانگونه که اطلاع دارید باید ، وردپرس شما باید برای نمایش بهتر سایت در موتور های جستجوگر از جمله گوگل و یاهو یا دیگر جستجو گر ها باید از اول تنظیمات وردپرسی سایت شما انجام شود که از نظر سئو بهتر باشد و در این آموزش ما به شما از صفر تا صد بخش پیکربندی وردپرس را آموزش می دهیم.

ویدیو آموزش پیکربندی وردپرس :

همانگونه که میدانید ما هم آموزش را به صورت ویدیو و هم به صورت تصویری برای شما آموزش می دهیم و در ویدیو زیر می توانید آموزش پیکربندی وردپرس را از ابتدا تا انتها ببینید به صورت حرفه ای وردپرس سایت خود را پیکربندی کنید.

آموزش پیکربندی وردپرس از صفر تا صد :

شما در زیر مجموعه تنظیمات وردپرس سایت خودتان چند زیر مجموعه دارید که برای شما در اینجا معرفی و آموزش داده می شود و این بخش ها از جمله عمومی ، نوشتن ، خواندن ، گفتگو ، رسانه ها ، پیوند های یکتا ، حرفه خصوصی می باشد که به شما آموزش داده می شود.

عمومی :

آموزش پیکربندی تنظیمات سایت وردپرس

آموزش پیکربندی تنظیمات سایت وردپرس

شما در بخش عمومی تنظیمات پیکربندی سایت وردپرسی خودتان می توانید نام سایت و توضیح کوتاهی در مورد سایت خود بنویسید و قرار دهید که در سایت شما کنار عنوان سایت شما نمایش داده می شود.

نمادک سایت یا همان فاو آیکون یک تصویر یا آیکون کوچک است که در کنار نام سایت شما در سرچ بار یا آدرس بار سایت شما در مرورگر نمایش داده می شود

نشانی وردپرس و سایت ، این بخش آدرس سایت شما می باشد و توصیه می شود که این ها را تغییر ندهید اگر بخواهید این ها تغییر دهید باید یک دامنه جدید خرید کنید و DNS ها را عوض کنید و هزاران داستان دیگر و …

آدرس ایمیل مدیریت سایت ، این همان آدرس ایمیلی می باشد که به شما این امکان را می دهد تا بتوانید ایمیل مدیریت سایت خود را تغییر دهید.

عضویت ، با فعال کردن این بخش شما می توانید اجازه دهید تا همه افراد بتوانند در سایت شما ثبت نام کنند

نقش پیشفرض کاربران وردپرس ، در وردپرس 5 نقش برای کاربران وردپرسی وجود دارد که شما می توانید به کاربران خود نقش های دیگر دهید ولی برای سایت های که فروشگاهی هستند همین نقش مشترک مناسب است

زبان سایت و زمان محلی و روز آغازین هفته ،شما می توانید زبان سایت خود را در این قسمت انتخاب کنید و زمان محلی سایت هم به همین شکل در هر کشوری هستید به همان کشور تغییر دهید و روز آغاز هفته هم به همین شکل می توانید در هر کشوری که هستید انتخاب کنید.

نوشتن :

بخش پیکربندی نوشته ها در وردپرس

بخش پیکربندی نوشته ها در وردپرس

در این قسمت آموزش خاصی ندارد که شما متوجه نشید ولی باز هم کمی توضیح میدهیم این صفحه در بخش دسته بندی پست یا مطلب سایت خود می توانید دسته بندی پیشفرض سایت خود را تغییر دهید تا بتوانید دسته بندی پیشفرض وردپرس را حذف کرده و آن را پاک کنید در تمامی سایت های وردپرسی این دسته بندی به صورت خودکار وجود دارد

ساختار پیشفرض نوشته ، نوشته های وردپرس در چند صورت به شما نمایش داده می شود ، به صورت پست یا مطلب ، ویدیو ، گپ یا گفتار ها و دیگر ساختار های که دارد که می توان از این قسمت استفاده کرد.

به روزرسانی سرویس ها ، شما زمانی که وارد سایت وردپرسی خود شوید و قبل از آن وارد مخزن وردپرس شده باشید چند ping آدرس به شما تحویل داده می شود که شما می توانید آن ها را کپی کرده و در کادر زیر آن قرار داده و در ضمن این دمو سایت ما چون وارد مخزن وردپرس نشده ایم نمایش داده نشده است.

خواندن :

پیکربندی بخش خواندن در وردپرس

پیکربندی بخش خواندن در وردپرس

شما در بخش خوانندن وردپرس می توانید صفحه اصلی سایت خود و صفحه وبلاگ سایت خود را مشخص کنید که به صورت زیبا ، نمایش داده شود و می توانید مشخص کنید که چند عدد پست در صفحه وبلاگ شما نمایش داده شود و اکثر سایت های وردپرسی به صورت 12 عدد می باشد یا 9 عدد می باشد که 3*3 پست های آن ها نمایش داده شود

برای هر نوشته در خوراک شامل ، این بخش به شما کمک می کند تا سایت های کپی کن مطلب به همه سطح مطلب شما دسترسی نداشته باشند و ب شما پیشنهاد می شود که گزینه چکیده را فعال کنید تا تکیه از متن ما در فید سایت نمایش داده شود

نمایش موتور های جستجو ، شما در این بخش می توانید تیک گزینه را اگر که فعال می باشد غیر فعال کنید تا مطالب سایت وردپرسی شما در گوگل نمایش داده شود و سایت شما در موتور های جستجو نمایش داده شود.

گفتگو :

تنظیمات پیکربندی نظرات در وردپرس

تنظیمات پیکربندی نظرات در وردپرس

تنظیمات پیشفرض نوشته :

کوشش برای آگاه کردن همهٔ وبلاگ‌هایی که پیوندشان در این نوشته است ، این بخش به شما این امکان را می دهد تا اگر که شما از یک سایت مطلبی کپی کرده اید به آن سایت ایمیل زده نشود که شما مطلب آن سایت را کپی کرده اید این گزینه برای سایت های غیر اختصاصی و کپی کن مناسب می باشد

اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی (بازتاب‌ها و دنبالک‌ها) روی نوشته‌های تازه ، این گزینه به سایت شما این امکان را می دهد تا شما بتوانید به آن افراد کپی کن اجازه دهید تا برای شما ایمیل ارسال کنند که از مطلب شما کپی کرده اند

اجازه به دیگران برای ثبت دیدگاه‌ها روی نوشته‌های تازه ، این گزینه باید برای همه سایت ها فعال باشد تا کاربران آن سایت بتوانند برای مطلب های منتشر شده آن سایت نظر ارسال کنند.

دیگر تنظیمات دیدگاه ها :

نویسنده دیدگاه باید نام و نشانی ایمیل خود را بنویسد : این گزینه باید برای همه سایت ها فعال باشد زیرا نوشتن نام و ایمیل برای ثبت نظر باید ضروری باشد

کاربران باید نام‌نویسی کرده باشند و واردشده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند : این گزینه برای بعضی از سایت ها مناسب و برخی از سایت ها نا مناسب می باشد که به نظر ما برای سایت های تفریحی باید همه بتوانند بدون ثبت نام یا نام نویستی نظر دهند و برای سایت های فروشگاهی باید شخص ثبت نام کند بهتر باشد.

بستن خودکار دیدگاه‌ها در نوشته‌های قدیمی‌تر از 14 روز : اگر که مطلب سایت شما بیش از 14 روز می باشد که منتشر شده است کاربر نمی تواند در سایت شما زیر همان نظر کامنت قرار دهد.

نمایش جعبه انتخاب کوکی‌های دیدگاه‌ها ، شما با فعال کردن این گزینه می توانید به کاربر این امکان را دهید تا بتواند ایمیل و یوزر خود را ثبت کند تا دیگر برای ثبت نظر دیگر نیاز به نوشتن دوباره اطلاعات نباشد

صفحه بندی دیدگاه ها : شما می توانید در این بخش تعداد نظرات را مشخص کرده که بعد از شمارش ان دیدگاه به صورت صفحه بندی در سایت شما زیر مطلب نمایش داده شود

نمایش دیدگاه‌های کهنه‌تر: شما در این بخش می توانید انتخاب کنید که نظرات قدیمی به جدید در زیر هر پست شما نمایش داده شود.

برایم ایمیل بفرستید هرگاه : بهتر است برای اطلاع رسانی از نظرات به ایمیل شما این دو گزینه فعال باشد.

بررسی دیدگاه : در این بخش به شما این امکان را فراهم می کند تا اینکه اگر کسی یک تیکت یا دیدگاه را به تعداد بار انتخاب شده در تنظیمات قرار داده شده قرار دهد به صورت جفنگ ثبت شود

سیاه نامه ها : همان بخش اسپم است که اگر به فرض مثال یک کلمه انتخاب شده در این بخش شما بنویسید و کاربران همان را در نظرات سایت بنویسند به حالت سیاه نامه در بخش اسپم نظرات قرار گرفته می شود.

رسانه :

پیکربندی تنظیمات رسانه ها در وردپرس

پیکربندی تنظیمات رسانه ها در وردپرس

اندازه بند انگشتی : شما در این بخش می توانید تنظیمات بند انگشتی سایت خود را مشخص کنید

اندازه میانه : شما می توانید در این بخش تنظیمات تصویر میانه را انتخاب کنید

اندازه بزرگ : در این بخش شما می توانید تنظیمات اندازه بزرگ تصاویر خود را قرار دهید

پرونده ها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن : شما با زدن و فعال کردن این گزینه می توانید تصاویر های آپلود شده سایت خود را به صورت آرشیو بسازید و در هاست خود مشخص کنید.

پیوند های یکتا :

پیکربندی تنظیمات پیوندیکتا در وردپرس

پیکربندی تنظیمات پیوندیکتا در وردپرس

پیوند های یکتا : این بخش همان آدرس یا URL های پست یا صفحه شما را نمایش می دهد و می سازد که شما می توانید به نسبت سایت خودتان این بخش را انتخاب کنید سایت شما اگر یک سایت خبری و محتوایی می باشد بهتر است که بر روی گزینه ساده قرار دهید و یا اگر سایت شما یک سایت شرکتی می باشد باید بر روی نام نوشته قرار دهید که آدرس مطلب سایت شما به صورت نام نوشته قرار داده شود.

اختیاری : در این بخش شما می توانید پیوند یکتا دسته بندی سایت خود و پیوند یکتا برچسب های سایت خود به صورت اختصاصی بنویسید و قرار دهید که این کار بیشتر برای سایت های شرکتی مناسب می باشد.

حریم خصوصی :

پیکربندی حریم خصوصی در وردپرس

پیکربندی حریم خصوصی در وردپرس

حریم خصوصی یا همان قوانین سایت شما می باشد که شما باید یک صفحه ای به نام قوانین و مقرارت یا حریم خصوصی برای سایت خودبسازید و در سایت نمایش دهید و این بخش برای شما اینگونه می باشد که بعد از نوشتن آن صفحه باید وارد این صفحه شوید و آن صفحه یعنی صفحه قوانین و مقرارت را در این بخش مشخص کنید تا در سایت شما زمان ثبت نام یک کاربر یا خرید یک کاربر نمایش دهید.

این هم از آموزش و پیکربندی تنظیمات وردپرس به همین راحتی می توانید وردپرس سایت خود را پیکربندی کنید./ موفق و پیروز باشید.

مهران حسینی راد وب‌سایت
من مهران حسینی راد هستم ! از سال 94 در زمینه طراحی سایت با وردپرس در حال فعالیت هستم و با تیم های محبوب زیاد فعالیت داشته ام تا اینکه تصمیم گرفتم میهن آکادمی راه اندازی کنم و تجربه این 9 سال فعالیتم را با شما به اشتراک بگذارم

دیدگاهتان را بنویسید