جلسه 7: آموزش نصب وردپرس به صورت ویدیویی
آموزش نصب وردپرس به صورت ویدیویی :
سلام بعد از اینکه هاست و دامنه سایت خود به هم متصل کردیم شما اکنون باید برای اینکه سایت خود را راه اندازی کنید یک سیستم عامل مدیریت محتوا در هاست خود آپلود کنید و آن را به کمک دیتابیس به هم متصل کنید تا بتوانید هاست مورد نظر خود را به وردپرس و یا سایتی که می خواهید بسازید وصل کنید پس در ادامه با ما باشید تا به شما در ویدیو زیر آموزش نصب وردپرس را به صورت کامل در یک ویدیو آموزش دهیم.
سیستم مدیریت هاستینگ :
سیستم مدیریت هاستینگ که مناسب برای راه اندازی سایت وردپرسی می باشد دایرکت ادمین و سی پنل می باشد که ما این بار در سی پنل به شما آموزش می دهیم ولی سیستم عامل دایرکت ادمین و سیستم عامل سی پنل هر دو یه کار را باید انجام دهید و فقط تغییر ظاهری دارند.
شروع آموزش نصب وردپرس :
برای نصب وردپرس اول باید وارد سایت مخزن وردپرس یعنی wordpress.org شوید که مخزن اصلی وردپرس می باشد نسخه اصلی وردپرس را دانلود کرده و بعد از آن وارد سیستم مدیریت هاستینگ خود شوید.
ورود به هاست سی پنل :
شما برای اینکه وردپرس را نصب کنید باید اول از همه وارد هاست سایت خود شوید و برای وارد شدن به هاست خود اگر که بر روی سیستم هاستینگ سی پنل باید آدرس سایت خود بنویسید و بعد از آن :2083 را بنویسید و وارد صفحه لاگین سی پنل خود شوید.
آپلود وردپرس بر روی هاست :
خب بعد از وارد شدن به هاست خود وارد فایل اصلی هاست خود شوید و برای وارد به فایل اصلی هاست بر روی File Manager کلیک کنید و وارد پوشه public_html شوید و بعد از آن فایل وردپرس دانلود شده از سایت اصلی وردپرس را که دانلود کردید آپلود کنید و بعد از آن اکسترکت کنید
چگونه فایل وردپرس آپلود شده را اکسترکت کنیم :
بعد از اینکه فایل وردپرس را آپلود کردید برای اکسترکت کردن آن فایل باید بر روی آن فایل زیب آپلود شده کلیک راست کرده و بعد از آن به یک منو مانند تصویر بالا بر خورد می کنید و بعد از آن بر روی Extract کلیک کنید و فایل وردپرس را از حالت زیپ خارج کرده و بعد از آن باید دیتابیس خود را بسازید.
ساخت دیتابیس در سیستم مدیریت هاستینگ :
برای ساختن دیتابیس باید به قسمت Database روید و بعد از آن به قسمت MySQL DataBase Wizard کلیک کنید و بعد از آن وارد یک صفحه مانند تصویر زیر می شوید که در آن باید نام دیتابیس خود را بنویسید.
بعد از نوشتن نام دیتابیس خود باید بر روی دکمه NexT Step کلیک کنید و به مرحله بعد بروید و در مرحله بعد باید باز دوباره نام دیتابیس و پسورد دیتابیس بسازید و آن را نگهدارید تا در صفحه نصب وردپرس یوزر و پسورد شما به آن ها نیاز دارید مرحله دوم ساخت دیتابیس صفحه تصویر زیر می باشد.
همان طور که در قسمت بالا گفته شد در صفحه دوم باید یوزر یا همان نام دیتابیس و پسورد دیتابیس را بنویسید و یادتان باشد که باید این یوزر و پسورد را نگهدارید که مرحله بعد برای نصب خود وردپرس برای شما نیاز می باشد و بعد از نوشتن یوزر و پسورد بر روی دکمه Create User کلیک کنید تا اینجا شما دیتابیسی که نیاز داشید را ساختید و الان باید شما دسترسی کامل به دیتابیس دهید تا بتواند در وردپرس شما فعالیت کند که در مرحله بعد ساخت دیتابیس به شما گفته می شود.
سطح دسترسی دیتابیس به وردپرس :
مرحله آخر دیتابیس ، انتخاب سطح دسترسی و تایید کردن آن در سی پنل می باشد که شما به دیتابیسی که ساخته اید سطح دسترسی کامل را بدهید تا راحت بتواند جدول ایجاد کند یا حذف کند یا … که این کار باعث می شود تا دیتابیس شما قادر به آپلود فایل و باقی موارد باشد و برای اینکه به دیتابیس خود دسترسی کامل را دهید بر روی دکمه تمامی گزینه ها کلیک کرده و آن ها را فعال کرده و گزینه Make Changes کلیک کنید و تمام ! شما دیتابیس خود را ساخته اید اکنون وقت نصب وردپرس می باشد.
نصب وردپرس به صورت چند دقیقه :
وارد سایت خود شوید و در صفحه سایت خود یک صفحه مانند تصویر زیر نمایش داده می شود که در آن طبق زیر عمل کنید تا به مشکل مواجه نشوید.
معرفی صفحه نصب وردپرس ، شما در این صفحه به صفحه معرفی نصب وردپرس وارد شده اید این صفحه به شما آموزش کامل را می دهد ولی شما اگر که متوجه نمی شوید ادامه آموزش را نیز مطالعه کنید و برای نصب بر روی دکمه بزن بریم کلیک کنید و بعد از کلیک بر روی دکمه بزن بریم به یک صفحه مانند تصویر زیر مواجه می شوید.
وارد کردن اطلاعات دیتابیس ساخته شده :
خب در این بخش شما باید اطلاعات دیتابیس خود را که در هاست خود ساختید وارد کنید
نام کاربری و نام پایگاه داده : در این بخش باید نام دیتابیس خود را وارد کرده که بتوانید وردپرس را به هاست یا بلعکس وصل کنید.
پسورد : در این بخش باید شما پسورد ساخته شده در بخش دیتابیس خود را وارد کنید یعنی همان رمز دیتابیس
میزبان پایگاه داده : در این بخش شما باید همین localhost را بنویسید
پیشوند جدول : این بخش شما باید همین wp_ باشد در صورتی که می خواهید چند وردپرس بر روی یک دیتابیس راه اندازی کنید این را تغییر دهید.
بعد وارد کردن اطلاعات بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید.
ساخت سایت در این مرحله تمام می شود :
در این قسمت شما باید طبق آموزش زیر عمل کنید یا طبق ویدیو جلو برید تا سایت خود را کامل بسازید.
عنوان سایت : در این بخش باید عنوان سایت خود را بنویسید
نام کاربری : این نام کاربری همان یوزر سایت شماست که وارد پنل مدیریت سایت وردپرسی شما می شود
رمز عبور : این رمز یا همان رمز عبور برای وارد شدن به پنل مدیریت سایت وردپرسی شما می باشد
ایمیل : این قسمت باید ایمیل مدیریت سایت خود را وارد کنید که اعلانات سایت به این ایمیل ارسال می شود
نمایش به موتور های جستجو : این دکمه را شما باید غیرفعال کنید تا موتور های جستجو به شما دسترسی داشته باشد.
بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کنید و تمام سایت شما ساخته شد./ به همین راحتی سایت خود را ساختید
موفق و سربلند باشید.