جلسه 3 : درآمد شغل طراحی سایت چقدر است

درآمد شغل طراحی سایت چقدر است

درآمد شغل طراحی سایت چقدر است

همانطور که در دو جلسه قبل آموزش طراحی سایت با وردپرس در مورد معایب شغل طراحی سایت و مزایا شغل طراحی سایت به شما کامل در این مورد توضیح داده ایم و در این جلسه می خواهیم در مورد در آمد شغل طراحی سایت کمی صحبت کنیم که در آمد یک فرد تازه کار در حوزه چه قدر است و یا درآمد یک فرد مختصص چه قدر است کامل صحبت می شود

ویدیو درآمد شغل طراحی سایت

درآمد شغل طراحی سایت

در آمد یک فرد طراح وب چه قدر است یا یک طراح سایت ماهانه چه میزان درآمد دارد و آیا می توان این شغل را به عنوان یک شغل پر و پاقرص برای آینده فرزندان خود بدانیم و آن ها را وارد این حوزه کنیم ، اگر که شما جزء اولین افرادی هستید که می خواهید فرزندان خود را وارد دنیای کامپیوتر و کد نویسی کنید تا آخر این مقاله و ویدیو ما همراه شوید تا به این جواب سوال خود برسید

در آمد شغل طراحی سایت به عوامل های متعددی بستگی دارد که شامل سطح تجربه و دانش ، نوع پروژه ، مهارت در این حوزه ، منطقه جغرافیایی و نحوه کاری از جمله فریلسنری یا کار در شرکت ها و راه اندازی آژانس های طراحی سایت می شود که در این مقاله می خواهیم به شما کامل در این مورد توضیح دهیم.

درآمد شغل طراحی وب‌سایت میتونه خیلی متغیر باشه و به عوامل مختلفی بستگی داره. این عوامل شامل موارد زیر میشن:

تجربه و مهارت

تازه‌کار: افرادی که تازه شروع به کار کردن و تجربه کمی دارن، معمولاً درآمد کمتری دارن. ممکنه با پروژه‌های کوچیک و ساده کارشون رو شروع کنن.

متخصص: طراحان وب‌سایت با تجربه و مهارت بالا، معمولاً می‌تونن پروژه‌های بزرگتر و پیچیده‌تری رو انجام بدن و در نتیجه درآمد بیشتری داشته باشن.

مهارت‌های خاص: داشتن مهارت‌های خاص مثل طراحی UI/UX، برنامه نویسی فرانت‌اند یا بک‌اند، و یا تخصص در سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) می‌تونه به افزایش درآمد کمک کنه.

نوع کار

فریلنسری: کار کردن به صورت آزاد (فریلنسری) انعطاف‌پذیری زیادی داره، اما درآمد ممکنه نامنظم باشه. فریلنسرها معمولاً بر اساس پروژه حقوق می‌گیرن.

استخدام: کار کردن در شرکت‌ها یا آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ معمولاً حقوق ثابت و مزایا داره، اما ممکنه انعطاف‌پذیری کمتری داشته باشه.

آژانس طراحی: داشتن یک آژانس طراحی وب‌سایت می‌تونه درآمد بالایی داشته باشه، اما ریسک‌های بیشتری هم داره.

محل جغرافیایی:

همانطور که می دانید هر چه شهر های بزرگ و مناطق های بزرگ که با تقاضای بالا برای خدمات وب سایت بیشتر نیاز داشته باشند معمولآ در آمد طراح های سایت هم نیز بیشتر است و همانطور که می دانید در ایران به تومان ما کسب در آمد می کنیم ولی اگر که شما بتوانید به کشور های خارجی مانند دبی ، انگلیس یا مکان های که پول آن ها به دلار باشند مهاجرت کنید می توانید در آمد بیشتری داشته باشید و زیرا آنجا به قیمت دلار کسب در آمد می کنید.

نوع پروژه‌ها:

همانطور که می دانید برای یک طراح سایت ساده نیز پروژه های ساده و کوچک ارسال می شود و یا می تواند فقط پروژه های ساده و کوچک را نیز انجام دهد که معمولآ درآمد های کمتری نیز دارند و یک طراح سایت کمی متوسط نیز می تواند سایت های فروشگاهی اینترنتی یا سایت های شرکتی بزرگ طراحی کنند که پروژه ها بزرگ انجام دهند نیز در آمد بیشتر دارند و پروژه های آن ها هم متفاوت است

برخی از پروژه های ، پروژه های تحت وب می باشند که معمولآ بیشتر از پروژه های معمولی هزینه دارند و افرادی که پیشرفته کار می کنند نیز می تواند هزینه های بیشتری برای انجام این نوع پروژه ها دریافت کنند

پروژه های سئو ، یکی دیگر از نمونه پروژه های می باشد که طراح های سایت ها انجام می دهند و نیازمند آموزش تخصصی می باشند که این روش هم می تواند به شما کمک کند تا در کنار طراحی سایت با دریافت پروژه های سئو نیز درآمد بیشتری کسب کنید.

به طور کلی، درآمد یک طراح وب‌سایت در ایران می‌تونه از حدود 10 میلیون تومان در ماه برای تازه‌کارها شروع بشه و برای متخصصین با تجربه به بیش از 50 میلیون تومان هم برسه. البته این ارقام تقریبی هستن و بسته به شرایط مختلف تغییر می‌کنن.

میهن آکادمی یک دوره کامل داریم به نام وبمستران برتر که صفر تا صد راه اندازی سایت و سئو ، طراحی سایت و افزایش امنیت سایت وردپرسی ، نحوه آنالیز سایت و بررسی مشکلات و هر آنچه که یک مدیر سایت نیاز است بداند را کامل در این دوره توضیح می دهیم که خیلی میتونه بهتون کمک کنه تا سایت خودتون را از صفر راه اندازی کنید و طراحی کنی و به در آمد برسانید.

اگه سوال خاص دیگه‌ای در این مورد داری بپرس تا بتونم دقیق‌تر راهنماییت کنم ، موفق و پیروز باشید 💖

مهران حسینی راد وب‌سایت
من مهران حسینی راد هستم ! از سال 94 در زمینه طراحی سایت با وردپرس در حال فعالیت هستم و با تیم های محبوب زیاد فعالیت داشته ام تا اینکه تصمیم گرفتم میهن آکادمی راه اندازی کنم و تجربه این 9 سال فعالیتم را با شما به اشتراک بگذارم

دیدگاهتان را بنویسید